Gå til hovedindhold

Nyhed fra TEXAS gør det endnu lettere at fylde brændeskuret op

Med de kolde måneder for døren skal brændet i skuret i bræbdeovnen, og der skal fyldes nyt brænde ind, og med TEXAS' nyhed Power Saw 1800 går arbejdet endnu lettere end før, så du hurtigt kan komme ind og nyde varmen fra de ulmende stykker brænde.


Når mørket og kulden står for døren, så er pladsen foran brændeovnen og den knitrende ild et af de bedste steder at være. Men arbejdet med at få træet gjort til brænde i de rigtige længder, der passer til brændeovnen, er hårdt og tidskrævende. Selv med en rigtigt god kædesav kan arbejdet med at skære kævler i mindre stykker være en både tidskrævende og særdeles hård opgave. Hele tiden skal du jonglere med en kædesav og med den næste kævle, der skal bugseres på plads før, den skal saves i den rette længe.

Med TEXAS’ nyhed Power Saw 1800 bliver det meget lettere.

Power Saw 1800 er en kraftig brændesav, der gør arbejdet med at save selv lange kævler i mindre stykker både nemmere og hurtigere. Brændesaven er samtidigt udviklet til, at den er ergonomisk god at bruge, da den har en behagelig arbejdshøjde, og hvor du modsat brug af en kædesav, kun skal koncentrere dig om at løfte brændet op på brændesaven.

Arbejdet med brændesaven er nemt at starte op. Tilslut blot Power Saw 1800 til en stikkontakt, og så kan den kraftige motor på 1800 watt startes, og du kan komme i gang med at skære brænde.

Flere længder

Om du har en lille brændeovn eller en stor, så kan TEXAS’ Power Saw 1800 lave kævler, der har den rette længde til dig. Med afstandskrogen kan du indstille, hvor lange kævler du vil have, så du altid er sikker på, at du får den rigtige længde. Samtidigt kan du lægge træ på op til 1,5 meter op på brændesaven, der med den udtrækkelige træholder sørger for, at det ligger stabilt, når du saver.

Den skarpe og effektive savklinge skærer med op til 2820 omdrejninger i minuttet og med en diameter på 40 cm, gør det, at du får en skærediameter på hele 12 cm, så du kan håndtere store kævler og træ. Power Saw 1800’s elektriske motor er desuden udstyret med en motorbremse, der automatisk slår til, hvis motoren bliver overbelastet under arbejdet.

TEXAS’ Power Saw 1800’ A-formede ben kombineret med en vægt på 43 kg gør den desuden meget robust og stabil, hvilket gør brændesaven ekstra brugervenlig at arbejde med.

Læs mere om Power Saw 1800 her:

Læs mere om brændesave her:

Pressebillede
Download
Pressebillede
Download
Pressebillede
Download
Pressebillede
Download
Pressebillede
Download
Pressebillede
Downloadfalse