Gå til hovedindhold

2023 Nyhed fra TEXAS: Fej store områder på kort tid med MS950

Det er blevet endnu nemmere at holde fortovet, værkstedet, indkørslen eller endda lagerhallen ren med nyheden TEXAS Sweeper MS950, der er en bred fejemaskine, der på håndkraft hurtigt og let kan rengøre store område.


Dækker agern, snavs eller grannåle indkørslen, fyger sand eller blade op på terrassen, har du spredt savsmuld over det hele efter et projekt eller har støvet blot fået lov til at lægge sig for meget i værkstedet, så er TEXAS fejemaskine - og 2023 nyhed - MS950 lige den maskine, som du står og mangler.

MS950 er en håndfejemaskine, så det er ens egen rugbrødsmotor, der skal drive maskine, men da den har en meget lav vægt og er nem at betjene, er det utroligt let at komme rundt i indkørslen, på fortovet eller endda i lagerhallen. Med en arbejdsbredde på de to fremadrettede børster på hele 95 cm kan man nemlig håndtere selv store områder på kort tid.

Da MS950 kører på muskelkraft er man heller ikke begrænset af en ledning, af et batteris levetid eller hvor langt den kører på literen. Fejemaskinen kan udføre næsten samme arbejde som industristøvsugere, men uden at man skal trække strøm fra stikkontakten, og den er derfor meget brugervenlig og gør det yderst nemt at komme i gang med rengøringen.

Let opsamling

Med en praktisk fejemaskine som MS950 så slipper man selvfølgelig også for at skulle samle alt det opfejede materiale og støv op. Det er en fejemaskine med opsamler - og der er endda to opsamlere med en samlet volumen på hele 45 l, så man kan rengøre i lang tid uden, at man skal stoppe op for at tømme den.

De store baghjul og fronthjulet gør MS950 meget stabil og let at køre med, når man gør rent, og det hjælper til at det er let at manøvre den rundt om hjørner eller andre forhindringer, man skal udenom. Og da styret let kan justeres til den rette højde, kan man nemt sende både stor og lille afsted og gøre rent.

Filteret i MS950 et højkvalitets polyesterfilter, som fanger støvet uden problemer, og samtidigt er MS950 også i stand til at feje større objekter op end de andre modeller af håndfejemaskiner fra TEXAS.

Rengøringen af indkørslen, fortovet, lagerhallen eller selv store udendørs pladser har aldrig været nemmere, da den nye hånddrevne fejemaskine MS950 nok skal sørge for at gøre et godt stykke arbejde på kort tid.

Se TEXAS’ 2023 nyhed MS950 her:

Se alle TEXAS’ fejemaskiner her:

Pressebillede
Download
Pressebillede
Download
Pressebillede
Download
Pressebillede
Download
Pressebillede
Downloadfalse