Gå til hovedindhold

2023 Nyhed fra TEXAS: Blæs bladene væk med en storm fra TEXAS’ nye løvblæser

En af tilføjelserne til TEXAS’ 40V-batteriserie i 2023 er den kraftfulde løvblæser LBX4000, som med stormlignende styrke kan sende blade og skidt i den rigtige retning.


Det er ikke blot vejrguderne, der kan skabe stormlignende tilstande mere, hvis man står med TEXAS’ 2023 nyhed LBX4000 i hånden. Med den nye kraftfulde batteridrevne løvblæser kan man selv blæse med stormstyrke, så bladene og skidtet i indkørslen, på fortovet eller på vejen bliver blæst i den rigtige retning.

Med to blæsehastigheder kan man også let justere, hvor meget kraft man vil blæse med. Så hvis der er noget, som er tungere eller ekstra genstridigt, kan man gå fra stormstyrke til orkanstyrke og med en blæsehastighed på 125 km/t virkelig blæse igennem.

LBX4000 vejer blot 1,7 kg (uden batteri), hvilket sammen med den kompakte størrelse gør løvblæseren både ergonomisk og let at bruge. Ens håndled er nemlig i en naturlig position under arbejdet, da lufthastigheden sørger for at presse enden af røret nedad i den optimale vinkel.

Flere muligheder med 40V-batteriserien

LBX4000 løvblæseren er en af to nyheder til TEXAS’ 40V-batteriserie i 2023, da den batteridrevne fræser FRX4000 også er kommet på markedet. Derved får man flere muligheder for at vælge kraftfulde batteridrevne havemaskiner, da batteriserien allerede tæller en trimmer, en hækkeklipper, en kædesav og flere plæneklippere. Med det samme 40-batteri kan man drive alle produkterne, så man kan klare arbejdet i hele haven med et enkelt batteri, der leverer masser af kraft.

På løvblæseren LBX4000 kan man med et 40V-batteri på 4,0 Ah se frem til cirka 20 minutters arbejdstid, hvis man kører på fuld kraft. Blæser man derimod med lav kraft, der stadig er stormstyrke, så kan man arbejde i op til 45 min på en enkelt opladning. Og hvis man har flere 40V-batterier, kan man hurtigt sætte et nyt i, og så er man videre med arbejdet igen.

Som de andre produkter i 40V-batteriserien så udmærker LBX4000 løvblæseren sig ved at have en nem betjening, lav vægt, minimal vedligeholdelse, lav vægt og få vibrationer, hvilket gør den meget let at benytte for de fleste. TEXAS’ LBX4000 kan fås fra 599,- kr. på texas.dk.

Se TEXAS’ LBX4000 her:

Se alle TEXAS’ 40V-batteriprodukter her:

Se alle TEXAS’ løvblæsere her:

Pressebillede
Download
Pressebillede
Download
Pressebillede
Download
Pressebillede
Download
Pressebillede
Download