Trænger plæneklipperen til en opdatering? TEXAS har den helt rigtige løsning.


Forår, fuglekvidder, lysegrønne blade og græsset gror på livet løs. Det er tid til at kravle ud af vinterhiet, komme i gang med havearbejdet og nyde haven på de nu længere - og mere solrige dage. Det er med andre ord tid til, at finde plæneklipperen frem og sikre sig at den er topgearet til en ny sæson.

Den nye innovative PREMIUM serie fra TEXAS er plæneklippere udviklet specielt til den kræsne brugers behov. Alle modeller i PREMIUM serien har lige dét ekstra. Specifikationerne er i top, smarte features og komfort er en selvfølge og motoren er af højeste kvalitet. Her tales om TEXAS nye V-serie, de kendte Briggs & Stratton og Honda motorer. Alle modeller har ligeledes store baghjul, komfortstyr, central højdejustering, bagudkast, bioklip og sideudkast.

Når arbejde bliver en leg.

Designet er skabt fra bunden og giver et nyt og lækkert udseende. De nye klipperskjold på henholdsvis 48 og 53 cm er alle udformet til at sikre en endnu bedre opsamlingsevne for alle græstyper. Hvilket efterlader en flot og nyklippet græsplæne uden ekstra oprydningsarbejde. De fleste plæneklippere har det klassiske 2-delte styr, men på PREMIUM modellerne er der en ny type styr med fri passage mellem styrrørene. Denne form for styr gør det let at løfte den store opsamlingskasse op mellem styret. Således at tømningen bliver let som ingenting.

”Man skal yde, før man kan nyde”, siges der. PREMIUM plæneklippere holder græsplænen pæn uden de store anstrengelser. Med andre ord mindre ydelse og mere nydelse. Nu kan vennerne roligt inviteres til grillaften og børnene kan lege på en blød og velplejet græsplæne.

PREMIUM serien fra TEXAS kan købes på texas.dk fra 2,599 kr.