Topfart med kinesisk påhængsmotor

Texas A/S har i samarbejde med en kinesisk virksomhed sendt nye påhængsmotorer på markedet, som topper i fart og acceleration. Og de kan ses på den årlige bådmesse i Bella Centret.

De fleste forbinder nok Texas A/S med havefræseren og det høje græs. Men nu gælder det båden og det dybe vand. Efter tre års test og udviklingsarbejde lancerer Texas, sammen med den kinesiske virksomhed Parsun, en ny produktserie, Texas Marine, bestående af ti påhængsmotorer i 4-taktsklassen, RIB-både og gummibåde i særdeles flot design.

Hele serien præsenteres i Bella Centret i København på bådmessen "Både i Bella" fra 23. februar - 2. marts 2008 på stand HB4-031, hvor publikum i øvrigt kan deltage i konkurrencen om seriens 15 hk påhængsmotor.

Høj score i fart- og accelerationstest
Påhængsmotorerne fås fra 2,6 til 25 hk, og blandt andet scorer seriens 9,9 hk påhængsmotor særdeles højt, på fart og acceleration, i en test, hvis resultater for nylig blev bragt i Bådmagasinet.

Virksomheden Texas A/S blev grundlagt i 1960 og har igennem årene produceret flere serier af de kendte fræsere og fejemaskiner. Udover egenproduktionen har virksomheden desuden leveret en bred vifte af produkter til firmaer såvel som private, herunder blandt andet plænetraktorer og -klippere, brændekløvere, offroadere og scootere.

Med 40.000 varenumre, et lagerareal på 20.000 kvm2 og ikke mindst 47 års erfaring i ryggen, har Texas udviklet et særdeles højt serviceniveau med fokus på kvalitet og et produktspekter, som udvides konstant. For fem år siden rettede virksomheden opmærksomheden mod udvikling og produktion af fritidsprodukter, herunder offroadere, scootere og mobiles. Og med Texas Marine har virksomheden bogstavelig talt søsat et nyt koncept på fritidsområdet.