Texas er forberedt på en barsk vinter

Sneen kan bare komme an, hvis det står til Texas. De introducerer Snow King, som er en ny linje af sneslynger, til den kommende vinter. I udviklingen af sneslyngerne har der været fokus på brugervenlighed, funktionalitet og kvalitet.


Snow King-serien består af en bred vifte af modeller, der henvender sig til privatpersonen, som har et større fortovs- eller parkeringsområde at rydde, og i særdeleshed den professionelle bruger, som f.eks. boligforeninger og kommuner. Sneslyngerne bruges ofte, når der er faldet mere end 15-20 cm sne, og de kan, med deres 2-trins udkaster-system, kaste sneen op til 15 meter væk.

Brugervenlighed i centrum
Sneslyngerne er udstyret med flere smarte detaljer, og så er de utrolig lette at betjene: ”Vi ønskede at lave nogle sneslynger med optimal brugerkomfort. Vores to største modeller kan f.eks. fås med el-start, varme i håndtagene, frontlys og et betjeningspanel på styret, hvor brugeren bl.a. har mulighed for at indstille vinklen på udkaster-skærmen”, udtaler Lasse Nilsson, salgschef hos Texas. Desuden er tilkoblingshåndtaget konstrueret således, at det nemt kan betjenes med store handsker på. Derudover kan man på styret af de største modeller betjene differentialespærren, som betyder at begge hjul trækker ens uafhængigt af underlaget.

Fokus på funktionalitet og kvalitet
Snow King-serien er udstyret med store snedæk, der sikrer, at sneslyngen står solidt fast under kørsel. Slæbeskoene på siden af sneslyngen kan let justeres, afhængigt af hvor stor afstand der ønskes fra indtaget og ned til jorden. Derudover har Texas sørget for at tilpasse vægtfordelingen således, at sneslyngen er mobil og nem at manøvrere under arbejdet i sneen. Snow King-serien er udviklet med springbolte på knivakslen, som sikrer at gearet skånes ved uheldig påkørsel af sten og andre hårde genstande.

Texas tilbyder 3 års garanti på Snow King, og uanset hvor maskinen er købt, sidder serviceafdelingen i Odense klar til at yde professionel rådgivning og service. Find flere informationer på www.texas.dk


Texas er en dansk virksomhed med mere end 50 års erfaring i havebranchen. Alle Texas’ produkter har særligt fokus på driftsikkerhed, brugervenlighed og design, hvor størstedelen af sortimentet er udviklet i Danmark. Virksomheden garanterer en professionel rådgivning og service med mere end 40.000 reservedele på lager og udførlige brugsanvisninger tilgængelig online på www.texas.dk. Udover et landsdækkende forhandlernetværk i Danmark, eksporterer Texas til mere end 30 lande.