Texas Combi 800 – fleksibel løsning til den krævende kunde


Texas Combi 800 er en kraftfuld multimaskine til effektiv helårs-rengøring af større arealer. På få sekunder kan én mand ændre combi-maskinen fra skrabeblad til panel-styret sneslynge eller fejekost med opsamler.Dansk udvikling og design med unikke features

Texas Combi 800 er udviklet til den semi-professionelle bruger med den gode pris for øje. Men selvom der er fokus på prisen, er det alligevel lykkedes Texas’ danske udviklingsafdeling at give Combi 800 flere bærende features. Combi 800 har fx Texas’ unikke Click’n Go redskabskobling, der gør det muligt at skifte tilbehør hurtig og uden brug af værktøj. Derudover har Texas’ udviklere placeret motor og gear så tæt over hjulakslen som muligt, så maskinens balancepunkt optimeres. Det giver ideel ligevægt og manøvrering – både ved arbejde og skift af tilbehør.

”Da vi begyndte at udvikle Combi 800, var målet en fleksibel løsning til den krævende bruger, og det har vi fået. Combi 800 er blevet præcis den kraftfulde multimaskine, vi satsede på. Og vi har fået rigtig gode tilbagemeldinger – både på brug og kvalitet” fortæller Lasse Nilsson, salgschef hos Texas.

Udviklingen stopper ikke her

Combi 800 giver allerede mange brugsmuligheder, men Texas udvikler stadig tilbehør. I dag kan maskinen kombineres med fejekost, sneslynge, skrabeblad og opsamlerkasse, det giver mulighed for komplet renholdelse året rundt. Men Texas’ udviklere arbejder også på redskaber inden for jord, græs og transport til Combi 800.

Combi 800 – en multimaskine i tre varianter og med endnu flere kombinationsmuligheder

Basismaskinen har motor, gearkasse og Click’n Go redskabskobling, derudover produceres den i tre motorvarianter, henholdsvis Briggs & Stratton, Texas Powerline og Texas Powerline med el-start. El-start er at foretrække, når maskinen skal køre mange kolde vinterdage. Til Combi 800 er følgende tilbehør: fejekost på 80 cm med højdejustering og nylonbørster til såvel snerydning som almindelig renholdelse, panelstyret 2-trins sneslynge på 61 cm og skrabeblad med 3 vinklinger på 80 cm til særlig kompakt sne og is. Herudover er der også opsamler til kosten, snekæder og en praktisk LED lygte til at lette arbejdet i vinterperioden. Combi maskinen har bakgear og fire gear frem, så maskinens ydelse kan tilpasses til ethvert redskab og arbejdsfunktion.

Se alle specifikationer og en demonstrationsfilm på www.texas.dk.