TEXAS A/S overtager distribution og markedsføring af SNAPPER i Sverige


SNAPPER, der er et kvalitetsbrand inden for plæneklippere og -traktorer, bliver produceret af amerikanske Briggs & Stratton, og de overlader nu distributionen og markedsføringen af SNAPPER på det svenske marked til danske TEXAS A/S.Fra d. 1 marts 2015 har TEXAS overtaget alt distribution og markedsføring af SNAPPER på det svenske marked. TEXAS er allerede distributør af SNAPPER i Danmark og er nu også klar til at gå ind på det svenske marked.

TEXAS vil styrke SNAPPERS position i Sverige ved at opbygge et endnu stærkere forhold til de eksisterende forhandlere og samtidig fokusere på at udbygge forhandlernetværket, præcis som på det danske marked. Da TEXAS selv er en vigtig spiller på markedet for havemaskiner, skal det nye samarbejde ikke kun styrke brandet SNAPPER men også TEXAS’ eget brand, totalsortiment og udbredelse på markedet.

For at kunne levere den bedste service og sikre et optimalt samarbejde med de svenske forhandlere arbejdes der lige nu på at oprette en salgsafdeling i Sverige.

TEXAS overtager også alt vedrørende garanti og service af SNAPPER og vil derfor også kunne levere reservedele til alle Briggs & Stratton motorer og naturligvis alle SNAPPERS maskiner.

To firmaer med mere end 100 års erfaring tilsammen

TEXAS overtog i 2014 al distribution og markedsføring af SNAPPER i Danmark. Men det gode samarbejde mellem amerikanske Briggs & Stratton og TEXAS går flere årtier tilbage. Siden starten af 1970’erne har TEXAS’ produceret havemaskiner med motorer fra Briggs & Stratton.

TEXAS er en 55 år gammel dansk virksomhed og sidder allerede solidt på det Danske marked inden for havemaskiner. Briggs og Stratton blev grundlagt i 1908 og er i dag en af verdens største producenter inden for benzinmotorer til bl.a. plæneklippere og havetraktorer. Med andre ord - det nye samarbejde mellem de to virksomheder kan kun blive en succeshistorie.