Spar penge og skån miljøet med fransk værktøj fra Texas

Texas kan nu tilbyde franske Pellenc i sortimentet, og franskmændene har virkelig noget at byde på. En hel serie batteridrevne værktøjer til professionelle brugere vil revolutionere hverdagen for en stribe brancher.

Velkommen til fremtiden
- Det her er fremtiden. Kommuner, kirkegårde, gartnere, planteskoler og alle andre, der arbejder udendørs kan med Pellenc arbejde mere effektivt, spare penge og tage hensyn både til miljøet og til medarbejderne, siger Tommy Aistrup, der er salgskonsulent hos Texas.

Pellenc frister med blandt andet buskryddere, hækklippere, el-sakse og trimmere i sortimentet, og det helt unikke Ultra Lithium-batteri sikrer, at en opladning holder til hele dagens arbejde. Og det fleksible batteri kan endda drive alle produkterne i serien, så det kræver ikke en hel taske fuld af batterier at holde arbejdsdagen i gang.

Mindre larm og mindre vægt
Der er markant mindre larm fra de batteridrevne værktøjer, og de forurener heller ikke i samme grad som benzindrevne maskiner. Det er både rart for miljøet men så sandelig da også for brugeren, der får en arbejdsdag fri for støj og sure gasser.

- Der er stor komfort forbundet med Pellencs værktøjer. Batteriet bærer man på ryggen, så det belaster ikke værktøjets vægt, og dermed er det også lettere at bevare den korrekte ergonomiske arbejdsstilling, for man bliver ikke træt og falder sammen i kroppen, siger Tommy Aistrup.

Begavede batterier udnytter fridage
Pellencs Ultra Lithium-batteri kan genoplades op til 800 gange, også selv om de ikke er helt afladte, og de leverer fuld kraft frem til næste opladning. Ikke noget med sløve skær eller dvaske klippere, når batteriet er ved at være tømt. Der er fuld kraft på batteriet, eller også er det tomt. Punktum.

- På bundlinjen er batteriet en god forretning, fordi det tjener sig selv ind i løbet af de første måneders brug. Derefter er det en ren besparelse, der bare bliver større og større. Og besparelsen fortsætter mange år frem, siger Tommy Aistrup.

Hvis batteriet ikke bliver brugt i fire dage, aflader det sig selv komplet, så det holder længere i den sidste ende. Det er med til at sikre, at Pellencs batterier arbejder i årevis uden at gå ned i hverken kapacitet eller kraft.

Professionelt forhandlernetværk
Pellenc distribueres af Texas A/S gennem et udvalgt forhandlernetværk, hvos man kan se og teste alle produkterne. Her er det også muligt at få vejledning, service og reservedele. Læs mere på www.pellenc-tools.dk.