Ny serie af professionelt beskæringsværktøj fra Texas

Texas er netop blevet enedistributør i Danmark af Pellenc – en serie af batteridrevne beskæringsprodukter til det professionele segment. Pellenc-værktøjet er unikt i kraft af sin høje kvalitet og en ny type lithium-batterier, der kan holde til en lang arbejdsdag på én opladning.

Pellenc befinder sig i toppen af markedet for beskæringsværktøjer til professionelle. Nu er Pellenc kommet til Danmark og mærket distribueres og markedsføres af Texas, der har mange års erfaring i markedet for have/park udstyr. Det helt unikke ved Pellenc er styrken og levetiden på de specialudviklede lithium-batterier. Teknologien gør det nu muligt at benytte et Pellencs hækklipperere, el-sakse, trimmere, buskryddere eller save igennem en hel arbejdsdag på én opladning.

Ændrer måden vi arbejder på
"Vi er meget stolte over at have Pellenc-værktøj i vores samlede produktsortiment. Pellencs batterier vil ændre den måde mange professionelle gartnere og skovbrugere arbejder på. Det er nu muligt, at tage batteri-værktøj med på hårdt arbejde udendørs, uden at skulle bekymre sig om genopladning. Pellencs Ultra Lithium batterier holder nemlig til en hel arbejdsdag og tilmed på fuld styrke hele tiden," siger salgskonsulent fra Texas, Tommy Aistrup.

Ét batteri til komplet værktøjsserie
I Texas' Pellenc kollektion er der værktøjer til hækklipning, save og grensakse – alle batteridrevne. Har man ét batteri kan man skifte værktøj, fordi alle produkterne er kompatible med batterierne i Pellenc-serien. "Det her er fremtiden for kommuner, kirkegårde, gartnere, planteskoler og mange andre brancher, hvor der arbejdes udendørs. Pellencs produkter gør det muligt at arbejde mere effektivt, samtidig med, at man tager hensyn til miljøet og sine medarbejderes arbejdsforhold," fortæller Tommy Aistrup.

Det miljøbevidste valg
Fordelene ved batteridrevne værktøjer er at de ikke larmer, eller bruger energi når de er i venteposition. De har også en bedre økonomi og forurener mindre end traditionelle benzindrevne maskiner. Fjernelsen af forureningsproblemet er en stor fordel for både miljø og brugeren af udstyret, der slipper for giftige motorgasser. Dertil kommer, at de enkelte værktøjer er lettere at håndtere, fordi man bærer batteriet på ryggen. Det giver bedre arbejdskomfort og ergonomi. Samtidig slipper man for startbesvær og lugtgener. Lithium-batterierne adskiller sig blandt andet fra andre batterityper ved, at de kan oplades når som helst, også selv om de ikke er afladte, og ved at de leverer fuld styrke, lige indtil de skal oplades igen.

Intelligente batteristyring sikrer mange års kapacitet
Pellencs specialudviklede batterier har desuden den feature, at de efter fire dages inaktivitet automatisk aflades helt. Det gør det muligt for batterierne at holde længere. Alle Pellencs batterier kan oplades op til 800 gange, hvorefter deres arbejdsperiode vil dale til ca. 80 pct. - men styrken er stadig den samme som første dag. Det betyder, at man med et Pellenc-batteriværktøj kan arbejde i adskillige år uden at opleve den mindste nedgang i kapacitet.