Ny serie af professionelle 2-hjuls universaltraktorer

Texas introducerer en række 2-hjuls universaltraktorer udviklet i Danmark til bl.a. fræsning, snerydning og fejning.

Med den helt nye Pro Trac-serie har Texas udviklet en række professionelle 2-hjuls universaltraktorer i højeste kvalitet med kraftige motorer, unikke funktioner og perfekt ergonomi til konkurrencedygtige priser.

Den nye serie henvender sig til entreprenører, anlægsgartnere, landejendomme og vej- og parkarbejde, og er designet med fokus på kvalitet, holdbarhed, fleksibilitet og alsidighed.

Til Pro Trac-basismaskinen kan en række redskaber - fx fejekost og efterhængt fræser - nemt og hurtigt tilkobles direkte på gearkassen via en lynkobling. Desuden er Pro Trac-serien udstyret med vendestyr, som gør det muligt at benytte redskaber både foran og bag maskinen. Skiftet sker nemt og hurtigt uden at gearstangen behøves at afmonteres.

Pro Trac-serien er udstyret med en aluminiumsgearkasse med tandhjulstransmission, som gør konstruktionen utrolig stærk.

Pro Trac 950


Texas Pro Trac 950 fås både i en benzin eller dieseludgave. Begge udgaver er udstyret med en kraftig Power Line motor med el-start. Det justérbare styr, de 3 gear frem og bak og maskinernes vægtfordeling gør det muligt at arbejde med maskinen i mange timer hver dag.

Pro Trac 750


Texas Pro Trac 750 henvender sig til – udover professionelle – også til semiprofessionelle brugere som ønsker en multitraktor til at løse en række udendørsopgaver. Pro Trac 750 fås ligeledes i en benzin- og dieseludgave med kraftige Power Line motorer. 750-serien har ligeledes svingbar og justérbart styr, og udmærker sig ved sin meget konkurrencestærke pris og mange anvendelsesmuligheder.

Tilbehør


Til Pro Trac-serien er der udviklet en række tilbehør. Texas har specialdesignet en fejekost - i sædvanlig Texas kvalitet - med nylonbørster og en tråddiameter på 2.4 mm for Pro Trac 950 og 2.0 mm for Pro Trac 750. Fejekostens rotationshastighed og den optimale vinkling af børsterne sikrer optimal snerydning.

Den efterhængte fræser har en variabel arbejdsbredde på 37 – 68 cm og 6 roterende knivsæt, som gør den ideel til opfræsning af større arealer.

En række redskaber til græs- og buskrydning er under udvikling og forventes klar i de kommende år.

Hele Pro Trac-serien er udviklet af danske ingeniører med over 50 års erfaring med have- og parkmaskiner, og er blevet til som en del af Texas fokus på dansk innovation og udvikling.

Texas Pro Trac-serien forhandles gennem Texas’ autoriserede forhandlernetværk, som dækker hele Danmark. Læs mere på www.texas.dk.