Ny selvkørende grovklipper med fleksibelt klippebord fra Texas

Texas introducerer Multi Cut 900. En kraftig rotorklipper designet til ujævnt terræn.

Multi Cut 900 er det perfekte redskab for anlægsgartnere, kommuner, fritidslandmænd og andre som har behov for at vedligeholde større arealer med uplejet græs. Den kraftige grovklipper er udviklet til varieret terræn og med fokus på god ergonomi.

Klarer nemt 1 meter højt græs

Rotorklipperen er et helt nyt redskab til vedligeholdelse af mindre landbrugsarealer, dyrefolde, skovarealer, omkring søer mm. Med sin store og stærke 414cc motor, 4 gear frem og 1 bakgear klarer Multi Cut 900 uden problemer over 1 meter højt græs og mindre buske.

Vægtfordelingen er helt unik, og gør det utroligt nemt at arbejde med og manøvrere maskinen. Ved at flytte motoren bagud, har Texas opnået en meget velafbalanceret maskine, som sammen med store ballondæk gør arbejdet i bakket og ujævnt terræn optimalt.

Fleksibelt klippebord

Klippebordet er konstrueret i et ophæng som gør det fleksibelt, og klippebordet justerer sig derfor efter terrænet, og sikrer dermed stabil kørsel og perfekt klipning. Klippebordets knive er fremstillet i stål og har en klippebredde på hele 66 cm. Ved hjælp af gearingen kan farten justeres ift. græssets længde og tæthed, således at en effektiv klipning sikres.

I designet af Multi Cut 900 er intet blevet overladt til tilfældighederne. Resultatet er en kompromisløst grovklipper, som gør arbejdet hurtigt og effektivt. Resultatet er Texas Multi Cut 900, som sælges til en meget stærk pris. Texas har et forhandlernetværk over hele landet. Find mere information og nærmeste forhandler på www.texas.dk.