Ergonomisk buskrydder

- med lave vibrationer.

Med Texas buskryddere, som alle er udført i et nyt og stilrent ergonomisk design for at øge komforten, er det ingen sag at trimme havens buske, grene og høje græsser. De benzindrevne og ledningsfri buskryddere, som opfylder EURO 2 kravene, fås både med 2-takt eller 4-takt motorer. Og skiftet mellem klinge og snøre er ingen sag.

Texas BC320 buskrydder har en kraftig og stabil 2-takt motor 1.4 HK og kobling. Som trimmer er arbejdsbredden på 40 cm, mens den med klinge er på 23 cm. Til denne model medfølger en luksussele, trimmerhoved og en 3-tandsklinge til grovere ukrudt.

Texas BC335-4 buskrydder er med en kraftig og stabil 4-takt motor ??HK?? og kobling. Som trimmer er arbejdsbredden på 42 cm, mens den med klinge er på 25 cm. Til modellen medfølger en professional sele, trimmerhoved og en 3-tandsklinge til grovere ukrudt.

Den dobbelte luksussele har brede skulderremme og hoftepude, som giver en god vægtfordeling og minimerer belastningen i armene under brug. Den professionelle dobbeltsele er bygget op på en fast støtteplade i ryggen. Støttepladen og de brede rammer giver optimal vægtfordeling og skåner armene under brug. Selv med arbejdshandsker kan buskrydderen hurtigt hægtes af den støddæmpende hoftepude. Såvel luksusselen som den professionelle sele kan tilpasses individuelt.

Få mere info om Texas buskrydder