Effektive fejemaskiner

<2>Når sneen daler og vinteren sætter ind, er det rart at være forberedt med en pålidelig fejemaskine, uanset om der tale om et mindre eller et større areal. Såvel Texas Handy Sweep som Texas Pro Sweep 500R er særdeles velegnede til sne, men begge fejemaskiner kan også benyttes hele året til udendørs renholdelse.

Med Texas Handy Sweep´en, som med de 350 mm svingbar kost nemt klarer op til 20 cm sne, forenes kravet om stor kapacitet med ønsket om en kompakt og handy maskine. Fejemaskinen, som er udstyret med alle finesserne fra de noget større modeller, har træk på begge hjul, svingbar kost samt en fejebredde på hele 60 cm. Håndtaget er ført helt op til brugeren, og de ergonomiske tilkoblingshåndtag gør det behageligt at arbejde med maskinen. Handy Sweep har bakgear, som gør maskinen nem at manøvrere med.

Texas Handy Sweep er velegnet til den store hjørnegrund eller forretningen med et mindre antal parkeringspladser. Fejemaskinen med 5,5 HK 163cc kan monteres med både opsamlerkasse og sneskraber.

Texas Pro Sweep 500R er en stærk professionel fejemaskine med 5 HK 163cc, som er bygget til at arbejde mange timer hver dag. Kosten bliver trukket direkte gennem PTO-udgangen. Dette giver en direkte kraftoverførsel fra motor gennem gear til kosten, hvilket minimerer vedligeholdelse og giver en større holdbarhed.

Da Texas Pro Sweep 500R er baseret på Pro Trac basismaskinen, som er en linje af to-hjulede universaltraktorer, kan den udstyres med meget andet tilbehør, bl.a. fræser. Fejemaskinen er perfekt til renholdelse af større arealer, hvor det justerbare styr giver stor fleksibilitet.

Vejledende pris:
Texas Handy Sweep: 600tg (90227550100-K): 5.495,- kr. incl. opsamlerkasse
Texas Handy Sweep: 600b (90227540100-K): 5.995,- kr. incl. opsamlerkasse


Texas Pro Sweep 500R (90156060100): 12.995,- kr.


Yderligere oplysninger får hos Karina Sørensen, Texas på telefon: 63 95 55 55
eller e-mail: presse@texas.dk Se også: www.texas.dk
Vis alle fejemaskiner

Billedtekst:
Texas Handy Sweep, som er udstyret med alle finesserne fra de noget større modeller, har træk på begge hjul, svingbar kost samt en fejebredde på hele 60 cm.

Download billede i høj opløsningBilledtekst:
Texas Pro Sweep 500R er en stærk professionel fejemaskine, som er bygget til at arbejde mange timer hver dag.

Download billede i høj opløsning