Den selvkørende trillebør

Texas A/S lancerer en batteridreven trillebør med tippelad og en lasteevne på 120 kg.

Hvad enten vi arbejder i hestestalden, på rideskolen eller kaster os ud i større have- eller byggeprojekter på hjemmebanen, så ved de fleste af os, hvad en øm ryg er, når vi stiller trillebøren tilbage på sin faste plads. Men sådan behøver det ikke længere være.

Texas A/S lancerer nemlig den selvkørende trillebør Texas PowerCart 120, som groft sagt gør arbejdet selv. Et 24 volts batteri sørger for en arbejdshastighed på op til 4,2 kilometer i timen. Kombineret med tippelad og en højde til styret på 94 centimeter, har trillebøren opnået en ny status som et effektivt og ergonomirigtigt redskab for den professionelle såvel som den private bruger.

Den batteridrevne trillebør, Texas PowerCart 120, som fås med tre hjul, har en egenvægt på 75 kilo inkl. batteri, en bredde på 80 cm og et særdeles rummeligt tippelad, som kan laste op til 120 kg ved kørsel på jævn overflade. Et ekstra 24V/10 AH batteri, med indbygget bærehåndtag, medfølger, således at der kan arbejdes uden afbrydelse, med en drift per opladt batteri på op til to timer. Batteriet kan også bruges til Texas´s batteridrevne plæneklipper EKO360.

Trillebøren er særdeles nem og sikker at manøvrere og sammen med en effekt på 350 watt opnås en trækkraft, der gør tidligere tiders hårde slid til en saga blot. Desuden er den selvkørende trillebør udstyret med både parkeringsbremse og håndbremse.

Den batteridrevne trillebør præsenteres på Texas A/S´ stand i Hal B - 2120 på Agromek Messen for landbrug, entreprenører og den grønne sektor 25. - 29. november 2008 i Herning Messecenter. Læs mere om Texas selvkørende trillebør