Dansk firma fejrer 50 år med et stort jubilæum

Til Texas’ jubilæum vil der være masser af underholdning, konkurrencer og ikke mindst flotte præmier til de heldige vindere.

I år er det 50 år siden at den danske virksomhed Texas A/S blev dannet af den unge sønderjyske Andreas Pedersen. Efter en inspirerende rejse til Texas, USA, begyndte han at importere motorsave og kort efter at producere og sælge danske kvalitets havefræsere. I dag sælger firmaet Texas alt til have og park og er også kendte for deres fejemaskiner.

Andreas Pedersen selv er gået på pension, men han holder stadig et vågent øje med den gamle virksomhed, som han ofte besøger og ser vokse.

Jubilæet løber af stablen i bededagsferien, hvor der er planlagt masser af aktiviteter og underholdning for hele familien – både voksne og børn.

Der vil være aktivitetsområder med mulighed for at se, teste og afprøve sortimentet af Texas have- og parkprodukter.

For børnene vil der være ponyridning og go-cart bane, og for alle de legesyge vil der være konkurrencer som havetraktorfræs, løvblæser-hockey m.m. – der udloddes præmier for 50.000 kr.

Texas afholder også en konkurrence for dem der ejer de ældste Texas havefræsere – den person der kommer med den ældste Texas havefræser får en helt ny Texas 6003 TG havefræser.

Der uddeles også gaver – hver dag vil de første 200 gæster modtage 1 stk. gratis oliesugesæt til en værdi af 110kr (dog kun et sæt pr familie).

Der vil være veteranbiler, garden pulling, fair trade bod og meget mere så, kig forbi hos: Texas A/S, Knullen 22, 5260 Odense S

Arrangementer foregår 30/04/2010 og 01/05/2010 fra kl. 10-15, læs mere om Texas’ historie og se hele programmet for jubilæet på www.texas.dk/jubilaeum/

Billeder
Klik på download for højtopløselige billeder.