Bliv klar til endnu en vinter med snerydning

De to seneste vintre har været kolde og med masser af sne. Den kommende vinter bliver højest sandsynlig ikke anderledes.

En våd sommer hvor græsset har groet hurtigere end græsslåmaskinen har kunnet følge med til, er ved at være slut. Snart står vinteren for døren. Det betyder frost og sne, og for alle med fortov og gangarealer betyder det snerydning. De seneste to vintre har både været kolde og med store mængder sne, og det samme bliver højst sandsynligt også gældende for den kommende vinter.

En fejemaskine er det mest effektive redskab til snerydning. Texas Handy Sweep er Danmarks mest solgte fejemaskine, og er en specialdesignet fejemaskine som kombinerer kraft, ergonomi og lav vægt til en lav pris.

Mange forbereder sig på sommerens komme i foråret og køber plæneklippere og andre redskaber til at holde haven flot henover sommeren. Vinteren kommer dog tit bag på folk og når først sneen er faldet, så er det for sent at begynde at overveje at købe en fejemaskine. Fejemaskinen er dog lige så vigtigt et redskab om vinteren som plæneklipperen er det om sommeren.

Desuden kan en fejemaskine bruges hele året til at holde store arealer rene, og der fås både, regnslag, opsamlerkasse og sneskraber til fejemaskinen. Fejemaskinen har en fejebredde på hele 60 cm. og kan klare helt på til 20 cm. sne uden besvær. Handy Sweep 600 fås både med en solid Briggs & Stratton motor og Texas’ specialudviklede TG motor.

Texas Handy Sweep 600TG kan købes for kun 5.495 kr.

Læs mere og se video af Texas Handy Sweep 600B og 600TG på www.texas.dk