Black Edition Plæneklipper

Ny kvalitetslinje af plæneklippere fra Texas

Texas Black Edition er en helt ny serie af plæneklippere med flere funktioner og bedre specifikationer, som normalt kun findes på langt dyrere plæneklippere. Designet er helt sort med sølvgrå detaljer for at give et eksklusivt look.

Alle modeller, som er selvkørende med en 50 cm klippebredde, er udstyret med en stor 60 liters opsamlerboks, har central højdejustering, som betjenes med ét håndtag. Og så har de ekstra store baghjul.

Ligeledes leveres alle modeller med 4-i-1 funktion så man nemt kan vælge mellem opsamling, bioklip, bagudkast og sideudkast, hvilket gør dem yderst alsidige, uanset havetype.

Texas Black Edition linjen er opdelt i tre linjer, afhængig af motorvalg: XT er udstyret med den nye 200 cc Texas Powerline TG675 motor, som er en af markedets kraftigste plæneklipper motorer. Der er også en model med elektrisk start. XS er lillebroren med en 173 cc Texas Powerline TG575 motor. XTB er udstyret med den nyudviklede 161 cc B&S DOV750 motor med høj ydeevne kombineret med lavere støj og færre vibrationer.

På modellerne er der desuden et nyt håndtag monteret med mere behagelige greb samt en multifunktions brystplade med indbygget opbevaringsrum, gasregulering, dåse/flaskeholder og evt. nøgle start

Texas Black Edition modellerne kan findes hos flere special-forhandlere og udvalgte byggemarkeder/havecentre.

Vejledende priser (inkl. moms):
XS 50 TR/W kr. 2.495,-
XT 50 TR kr. 2.495,-
XT 50 TR/W kr. 2.595,-
XT 50 TR/W (el-start) kr. 2.995,-
XTB 50 TR/WD kr. 3.495,-


Yderligere oplysninger får hos Karina Sørensen, Texas på telefon: 63 95 55 55 eller e-mail: presse@texas.dk Se også www.texas.dk for yderligere detaljer.

Billedtekst 1: Texas’ nye serie af plæneklippere ”Black Edition” har nogle af markedets stærkeste motorer. Billedtekst 2: Nyt multifunktions håndtag.