Du er her:
Texas.dk » Produkter » Påhængsmotor

Påhængsmotor

En påhængsmotor tilfører kræfter til gummibåden. Det er vigtigt at motor og gummibåd passer sammen. Bådmotoren skal størrelsesmæssigt passe til bådens størrelse. En påhængsmotor fås både med benzinmotor og el-motor. Med en påhængsmotor er du godt på vej på badetur, snorkletur eller eventyr i de danske farvande.

Info om Parsun.
Efter flere års samarbejde mellem Texas og Parsun af motorer til vores egenproduktion af fejemaskiner og fræsere, har vi nu udvidet samarbejdet med et spændende program af 4-takt påhængsmotorer fra 2,6 til 25 hk til yderst konkurrencedygtige priser. Med vores erfaring og viden gennem mere end 45 år, kombineret med Parsuns udvikling og produktion er det færdige produkt unikt som ligger både designmæssigt og funktionsmæssigt på højde med de kendte mærker. Vores program består udelukkende af 4-takt påhængsmotorer hvor Parsun har formået at kombinere en række gode egenskaber. Parsun påhængsmotor er højtydende, har bedre brændstoføkonomi, er mere støjsvag og er mere miljøvenlige end de traditionelle 2-takt motorer.

Parsun Power Machine Co.,Ldt. er et Joint Venture, opstartet i 2002 og lokaliseret i byen Suzhou nær Shanghai, som er den største by og havn i Kina. Deres hovedprodukter er generatorer, vandpumper, motorer og påhængsmotorer. Udviklingen af påhængsmotorer startede allerede i år 2002 og selve masseproduktionen af påhængsmotorer gik i gang i år 2006.

Alle modellerne opfylder de nye strenge EU krav omkring emission, støj og langtidstest på optil 350 timer. (CE og EPA - Enviromental Protection Agency) Sideløbende har Texas testet samtlige modeller i samarbejde med forhandlere og forbrugere. Bådmagasinet har udført og offentliggjort en udførlig dansk/svensk test, og specialister indenfor påhængsmotorer er imponeret over det kinesiske produkt.


F2.6BMS påhængsmotor
Parsun 4-takt påhængsmoter på 2,6 HK med kort ben. Ideel til tenders, små gummibåde, joller og kanoer.
Ydelse: 2,6 HK
Tank kapacitet: 1,2 liter
Vægt: 17 kg
Pris i DKK: 3,995.00
Spar: 800
Best.nr.: 90055020
Ikke på lager